Koning krijgt presentatie over Zonnewal

Ons Multifunctionele Centrum Oostwold De Gaveborg heeft het gouden Appeltje van Oranje gewonnen en afgelopen woensdag, 14 september, bezocht koning Willem-Alexander ons dorp om met eigen ogen te zien hoe de vele vrijwilligers de talloze initiatieven rond het dorpshuis mogelijk maken.

Tijdens zijn rondleiding door de Gaveborg kregen wij als wij als projectgroep de gelegenheid de koning kort iets te vertellen over het project Zonnewal Oostwold.

Jannie Kootstra en Kees Hummelen hebben met veel enthousiasme een presentatie aan de koning gegeven, die zeer geïnteresseerd was in dit unieke project. Hij stelde veel vragen en liet daarbij merken dat hij goed op de hoogte was van PV (zonne-energie). Vooral de multifunctionele aanpak van de Zonnewal sprak hem aan. Hij liet niet onbenoemd dat dit vooral gold voor het ruiterpad omdat hij zelf een liefhebber van de paardensport is.

De warme belangstelling van de koning was enorm motiverend voor het hele projetgroep en we gaan er weer vol tegenaan om dit te realiseren!

Trackbacks / Pingbacks

  1. Presentatie Zonnewal aan Statenleden Provincie - Zonnewal Oostwold - 30 januari 2017

    […] Twee leden van de Zonnewalgroep hebben gebruik gemaakt van het inspreekrecht om de Zonnewal voor het voetlicht te brengen. In 5 minuten hield Kees Hummelen een vlammend betoog voor de provinciale politici om het traject aan de noordkant van de A7 over de Zonnewal te laten lopen. Hij liet daarbij uiteraard niet onbenoemd dat het project ook al de warme belangstelling had van Koning Willem-Alexander. […]

Website realisatie: Bonjour Media