Studenten Hanzehogeschool starten onderzoek in Oostwold

studenten-hanze

Wij zijn (v.l.n.r.) Frank Westerveld, Maaike Wouda, Marc Boonstra, Fyline Weijermars en Daphne van Grevenhof. Wij zijn allemaal tweedejaars communicatiestudenten aan de Hanzehogeschool te Groningen. De komende 3 maanden gaan wij onderzoek verrichten onder de bevolking van Oostwold.

Dit alles omdat er op dit moment hard wordt gewerkt aan een revolutionaire zonnewal langs de A7. Niet alleen gaat dit zorgen voor de reductie van geluidsoverlast binnen het dorp, maar ook dat Oostwold in een klap zelfvoorzienend kan zijn in haar duurzame energie. Het doel van ons onderzoek is om te achterhalen hoe groot het draagvlak is binnen het dorp voor de realisatie van dit project en hoe we dit nog groter zouden kunnen maken!

Voor zowel consumenten als organisaties wordt er steeds meer waarde gehecht aan duurzaamheid. Wij als projectgroep willen hier ook een steentje aan bijdragen en zien daarom het project in Oostwold als een mooie uitdaging.

Momenteel wordt er nauw samengewerkt met de projectgroep uit het dorp, de schakel tussen ons en de dorpsbewoners. De voorbereidende fase is bijna voorbij en dat betekent dat we binnen een maand daadwerkelijk onderzoek gaan verrichten in het dorp. Jullie zullen ons hoogstwaarschijnlijk de komende periode een aantal keer tegenkomen in het dorp. Belangrijk om te weten is dat deelname aan dit onderzoek uiteraard geheel vrijblijvend is. We doen dit zodat iedereen zijn mening kan geven en gehoord kan worden.

We hopen jullie snel te zien en het gesprek aan te gaan.

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Website realisatie: Bonjour Media