WORD LID!

De bouw van de Zonnewal is nog niet begonnen en logischerwijs is de zonnepanelen-installatie ook nog niet operationeel. Maar u kunt al wèl lid worden van de ECO (Energie Coöperatie Oostwold)!

Door lid te worden van ECO helpt u om de Zonnewal Oostwold te realiseren en kunt u in de toekomst meedenken over het besteden van mogelijke winst uit de opwekking van onze eigen stroom voor de verdere verduurzaming en de leefbaarheid van ons mooie Oostwold.

Uw ECO-lidmaatschap houdt in u overstapt naar energie leverancier NLD (Noordelijk Lokaal Duurzaam). Dit is de ‘paraplu organisatie’ die voor ECO (en tientallen andere lokale energie-initiatieven uit Noord-Nederland) de administratie verzorgt en in feite de stroom en gas aan u levert.

Overstappen is heel eenvoudig en kan via onderstaande link. NLD (en dus ECO) hanteert zeer scherpe tarieven. Na een postcode-check kunt u uw huidige jaarverbruik invullen en zien dat een prachtige zonnewal, die geluid en fijnstof tegenhoudt en u diverse recreatieve functies biedt, qua energiekosten ook nog eens bijzonder concurrerend is.

Als u liever telefonisch overstapt dan kan dat uiteraard ook.
Hiervoor kunt u bellen met NLD: 085 – 0160 111
Voor alle vragen omtrent overstappen, eindafrekeningen, facturatie etc. kunt u kijken bij deze veelgestelde vragen.

Website realisatie: Bonjour Media