Druk bezochte ALV in de Gaveborg

Gisteravond was de Gaveborg het toneel van de jaarlijkse ledenvergadering van de Energie Coöperatie Oostwold. Het was druk bezocht, want zoals altijd is men nieuwsgierig naar de laatste stand van zaken omtrent het Zonnepark en de Zonnewal.

Beide projecten gaan voortvarend, waarbij voor het Zonnepark alle vergunningen en subsidies binnen zijn. Om plaats te maken voor de zonnepanelen moet er wat wildgroei worden verwijderd en we hopen dat het ons lukt om nog deze winter een tijdstip af te stemmen met provincie en gemeente.

Zoals eerder vermeld wordt de verwijderde wildgroei in veelvoud teruggeplant, bovendien in de vorm van ecologisch waardevolle bomen en struiken en zelfs een bijensnelweg aan de zuidzijde van de Zonnewal. Verder blijft een royale strook groen rondom het terrein staan, om het geheel in het landschap te laten passen.

Nieuwe partner

Voor de Zonnewal hebben we een nieuwe partner voor de bouw: dit is de firma Plegt-Vos. Zij hebben veel ervaring met grote infrastructurele projecten. We hebben veel vertrouwen in dit nieuwe partnerschap en werken nauw samen om de bouw zo snel mogelijk te laten beginnen.

Nieuwste ontwerp en details

Kees presenteerde het nieuwste ontwerp van de wal, hieronder enigszins gecensureerd te zien. Wie nieuwsgierig is en alle details wil weten, moedigen we natuurlijk aan om lid te worden. Als lid van de cöoperatie stap je over naar Energie VanOns, met gunstige tarieven, 100% groene stroom uit de regio (en in de toekomst dus van Zonnepark en Zonnewal) en dankzij jou ontvangen we een wederverkopersvergoeding die we hard nodig hebben om de projecten te realiseren.

Lid worden kan weer!

Energie VanOns had net als vele andere aanbieders een tijdelijke stop op nieuwe klanten als gevolg van de energiecrisis, maar je kunt je vanaf heden weer gewoon aanmelden.

 

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Website realisatie: Bonjour Media