WORD LID!

De bouw van de Zonnewal is nog niet begonnen en logischerwijs is de zonnepanelen-installatie ook nog niet operationeel. Maar u kunt al wèl lid worden van de ECO (Energie Coöperatie Oostwold)!

Door lid te worden van ECO helpt u om de Zonnewal Oostwold te realiseren en kunt u in de toekomst meedenken over het besteden van mogelijke winst uit de opwekking van onze eigen stroom voor de verdere verduurzaming en de leefbaarheid van ons mooie Oostwold.

Uw ECO-lidmaatschap houdt in u overstapt naar energie leverancier Energie VanOns. Dit is de ‘paraplu organisatie’ die voor ECO (en tientallen andere lokale energie-initiatieven uit Noord-Nederland) de administratie verzorgt en in feite de stroom en gas aan u levert.

Voordelen van lidmaatschap

  • Scherpe tarieven voor elektriciteit en (groen) gas
  • Duurzame energie uit lokale (noordelijke) projecten
  • U steunt een project in uw eigen omgeving
  • U profiteert mee van de winst door kortingen, verduurzaming, inkoopacties en andere voordelen. De winst vloeit terug naar de leden!
  • U krijgt medezeggenschap over de besteding van de winst die de coöperatie maakt

Aanmelden in vijf minuten

Overstappen is heel eenvoudig en kan via onderstaande link. Energie VanOns (en dus ECO) hanteert zeer scherpe tarieven. Na een postcode-check kunt u uw huidige jaarverbruik invullen en zien dat een prachtige zonnewal, die geluid en fijnstof tegenhoudt en u diverse recreatieve functies biedt, qua energiekosten ook nog eens bijzonder concurrerend is.

Als u liever telefonisch overstapt dan kan dat uiteraard ook.
Hiervoor kunt u bellen met Energie VanOns: 085 – 0160 111
Voor alle vragen omtrent overstappen, eindafrekeningen, facturatie etc. kunt u kijken bij deze veelgestelde vragen

Website realisatie: Bonjour Media