Ben ik bij ECO duurder of goedkoper uit?

Als je lid wordt van ECO neem je energie af bij Energie Vanons. Deze maatschappij is de overkoepelende organisatie voor ECO en soortgelijke lokale energie-coöperaties. Zij verzorgen de daadwerkelijke levering, facturatie en dergelijke.

Energie Vanons is gewoon een energiemaatschappij, net als Essent, Neon, Eon en alle andere. Het verschil is dat de energie bij Energie Vanons niet uit grote, vervuilende centrales komt, maar uit lokale bronnen op het gebied van o.a. wind en zon, zoals de Zonnewal dus.

Omdat Energie Vanons gewoon een aanbieder is in de energiemarkt, zijn de prijzen ook gewoon op een marktconform niveau. Het is dus niet duurder. Sterker nog, je kunt ook gewoon goedkoper uit zijn door over te stappen. Zeker als je in het verleden nog nooit bent overgestapt en een oud (duur) contract hebt bij je huidige aanbieder, dan loont het ZEKER om over te stappen!

Mocht je in het verleden een keer zijn overgestapt naar de op dat moment aller- allergoedkoopste aanbieder in de markt, dan ga je misschien iets meer betalen. Maar dan nog: het verschil zal niet groot zijn en je ondersteunt hiermee wel een prachtig lokaal initiatief in je eigen dorp.

Daarbij komt dat de baten van onze energiecentrale (de Zonnewal) niet naar de Lamborghini van de grootaandeelhouder gaat, maar terug naar de leden – naar JOU dus. De winst wordt aangewend voor verdere verduurzaming en besparing bij de leden.

Klink goed? Klik dan hier om je aan te melden.

Nog geen reacties.

Comment on this FAQ

Anti-spam controle *

Website realisatie: Bonjour Media