Wonen in Oostwold

Hoewel het niet direct te maken heeft met de Zonnewal, is deze film toch het vermelden waard. De gemeente Leek zal dit najaar de resterende nieuwbouwkavels in Oostwold verkopen.

Het woongenot in Oostwold zal door de komst van de Zonnewal natuurlijk enorm toenemen. Niet alleen doordat de elektriciteit 100% klimaatneutraal wordt opgewekt, maar ook doordat het geluid van de A7 fors zal worden verminderd. Dit zal ook een positieve invloed hebben op de huizenprijzen.

Wonen in Oostwold Film

Oostwold, door de gemeente liefkozend “het best bewaarde nieuwbouwgeheim van Groningen” genoemd, is een kindvriendelijk dorp veel voorzieningen. Bent u een liefhebber van een actief verenigingsleven en saamhorigheidsgevoel? Dan is wonen in het dorpje Oostwold misschien iets voor u.

Oostwold is een sfeervol dorp in de gemeente Leek met 650 inwoners dat ten noorden van de A7 en het Leekstermeer ligt. Het dorp heeft diverse faciliteiten zoals een zwembad, manege, restaurant, en een multifunctioneel centrum met onder andere kinderopvang, basisschool, een café, diverse sportvoorzieningen en een coöperatieve supermarkt. Deze supermarkt is opgezet door de dorpsbewoners en wordt gerund door vrijwilligers, een mooi voorbeeld van de sfeer in het dorp. Wilt u af en toe de stad Groningen opzoeken, dan is Oostwold een goede uitvalsbasis.

Het dorp is slechts 9 kilometer verwijderd van de Grote Markt. Daarnaast kunt u ook prima winkelen in het nabijgelegen Leek waar u gratis kunt parkeren. Kortom: gezellig en sfeervol wonen, nabij de A7 en op circa 10 autominuten van Groningen.

Meer informatie op www.woneninoostwold.nl

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Website realisatie: Bonjour Media